marți, 26 martie 2013

Tratament leave-in cu ulei de argan Avon

Știu că de mult sunt pline blogurile de review-uri, în mod special cu laude, la acest tratament, dar e un alt produs care a ajuns la mine cu întârziere. Și în plus, eu n-am chiar atât de multe laude pentru el..
În primul rând, cred că e mult spus "tratament " . E mai mult un produs care disciplinează vârfurile, descurcă părul, dar atât.
Eu îl aplic pe părul uscat cu prosopul(adică semi-ud), după care mă usuc normal. Are 30 ml, dar ajunge mai multe luni, o picătură sau două fiind suficiente pentru o aplicare. Eu aplic doar o picătură și dau doar pe vârfuri, câțiva cm, nu și pe lungime. L-am aplicat de câteva ori și pe lungime și la scurt timp după ce mi-am uscat părul, a început să se despartă în șuvițe, să pară gras. Dar am observat atunci când l-am aplicat pe lungime că descurcă părul fantastic de bine!  La rădăcină nici nu mi-a dat prin cap să-l aplic, doamne-ferește, cred că pe părul meu ar fi horror.
Pentru vârfuri e foarte bun, le ordonează, le întinde, cred că acoperă și faptul că sunt despicate, deci sunt foarte mulțumită de aspectul pe care îl dă vârfurilor (dar care, din păcate, cred că se datorează siliconilor din compoziție).

În ce privește arganul... cred că știți ce scumpă e o sticluță de ulei de argan, e limpede cam cât ulei de argan are acest "tratament" în compoziție. Din nou, trebuie să spun că nu-mi place deloc practica asta a anumitor firme, și anume: dacă un șampon, cremă are chiar și ca ultim ingredient miere, ulei de cocos sau mai știu eu ce, automat produsul respectiv se numește șampon cu miere, cremă cu cocos, respectivele ingrediente fiind, de fapt, într-o cantitate foarte mică în produs, dar completate cu parfum sau altele :)) Mă simt luată drept fraieră când văd așa ceva.
Așa și cu acesta. Văd că predomină crambe abysinnica seed oil...
Tot căutând pe net să-mi dau seama ce anume e acest crambe abysinnica seed oil,  aflu că ar proveni de la o plantă din Africa,  și că într-adevăr are multe calități. Dar în fine, dacă tot e la modă uleiul de argan, punem și noi două picături și o cutie albastră, care să ne ducă cu gândul la vestitul Moroccanoil și gata marketingul...
Miroase frumos, e mirosul specific gamei Advance Tehniques. Nu face față părului deteriorat deloc, e prea puțin hidratant și repet, e mult, mult spus "tratament". E pur și simplu un ulei de păr, care aranjează vârfurile foarte frumos. Nu o să-l mai cumpăr.
Prețul său variază, în general e 20 lei la ofertă.

9 comentarii:

  1. Parerile sunt atat de impartite.Chiar ieri mi-am comandat si eu unul...abia astept sa vad care-i treaba cu el.;*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar e ok, adica nu-mi pare rau ca l-am luat sau ceva, e super pentru vârfuri :) Doar că nu m-a dat pe spate... Dar într-adevăr la banii ăștia nu cred că este ceva mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am incercat ep cel vechi si era ok pt pretul lui.Acum l-as cumpara numai pt sticluta ca apoi sa o refolosesc umpland-o cu uleiuri naturale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. daaa, e chiar buna ideea, nici eu n-o sa arunc sticluta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,din pacate asa e.Trebuie sa te uiti la ultimul rand de la ingrediente sa descoperi ca vanilia, cocosul, ciocolata, etc., sunt prezente in produs,insa intr-o cantitate minuscula....

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, mi se pare foarte urat din partea lor...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu tine ,disciplineaza varfurile,insa eu prefer sa il cumpar la oferta gen 10 lei si imi place cum imi lasa parul ,inca parul meu nu necesita realul ulei de argan la 80 lei,dar daca as avea cu adevarat nevoie de un tratament realul ulei de argan va fi primul pe lista mea :)
    Te astept pe la mine in vizita :*

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca acum e la10 lei daca mai iei ceva din catalog,imi pare rau ca nu l-am prins si eu asa...

      O sa trec si pe la tine :*

      Ștergere
  8. L-am folosir si eu si mi-a placut mult. Dar asa cum ai zis si tu nu contine ulei de argand decat extrem de putin si eu am preferat sa-mi fac mixul meu de uleiuri (ulei de argan, masline, migdale, etc.)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...