vineri, 1 martie 2013

Chestii bune din DM


DM este magazinul din care nu poți ieși cu mâna goală. Degeaba îți spui că intri doar să te uiți, nu funcționează niciodată. Eu ar trebui să rog pe cineva să-mi restricționeze accesul în DM, pentru că intru o dată la câteva zile pentru un singur produs și ies cu câte 5.
"Intrusele" din poză sunt dischetele demachiante, care nu sunt din DM, ci din Mega Image. Se pare că le-au schimbat ambalajul, dar nu numai, pentru că dacă celelalte îmi plăceau, astea sunt de foarte proastă calitate și nu le-aș recomanda nimănui. Materialul lor e foarte prost, nu sunt fine, iar atunci când m-am demachiat cu un demachiant cremos, am simțit cum iese demachiantul pe partea cealalta și mi-am umezit degetele :|  Au fost 3,49 lei, dar ultima dată când le-am luat.

Și acum, să trecem la DM...

Rimelul Lash All in 1 Millionaire de la Miss Sporty - contrar numelui, care te duce cu gândul la niște mega-gene, e un rimel de zi obișnuit, discret, perfect de mers la facultate. Nu se întinde, nu se strânge, arată natural. Deși doream altceva, a ajuns să îmi placă. A fost vreo 14 lei.
Gelul de duș Sweet Wonderland și deodorantul Sweet Wonderland - gelul de duș e MORTAL. Miroase a budincă de ciocolată sau ciocolată caldă cu caramel, absolut delicios, îmi torn o grămadă când fac duș, îi ador mirosul. Deodorantul miroase și el a ciocolată, dar nu are chiar același miros ca gelul. Am și balsamul de buze și am observat că balsamul de buze și deodorantul miros la fel, frumos , a ciocolată, dar gelul de duș e the best.
Deodorantul Bourjois - e ofertă acum în DM la anumite geluri de duș și deodorante Bourjois(nu la cele clasice, pe care le știm, ci la unele pe care eu nu le-am mai văzut până acum, cred că sunt noi). Și gelurile și deodorantele costă doar 6 lei. Geluri mai erau multe, dar am luat penultimul deodorant de pe raft și nu mă miră. Pentru că miroase superb, seamănă cu un parfum scump, dar nu-mi vine în minte care. Și are și 200 ml(față de 150 cât are cel de la Balea). 6 lei - un adevărat chilipir.

Și pastilele cu Omega3, sunt 60 și se iau câte 2 pe zi, deci o să-mi ajungă o lună. Au costat în jur de 12 lei.

Am mai văzut ofertă la vopselele de păr Syoss(11 lei) și la multe altele, deci dacă țineți la portmoneul vostru, nu intrați luna asta în DM. :D

10 comentarii:

  1. Imi place mult tot ce ai luat:) La DM si eu patesc la fel:P Intru doar sa ma uit,si ies cu mainile pline:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaai, pe mine baga in faliment DM :)) deja urasc magazinul. Normal ca iesim cu mainile pline, ca ne gandim "eh, asta costa doar 6 lei... eh inca 6 lei" si tot asa :))

      Ștergere
    2. Da,asa e:P Au preturi foarte accesibile:D

      Ștergere
  2. Hehe nu e asa k parca ai mai uitat ceva:))k doar pt noi fetele niciodata nu e deajuns, cat am avea mereu ne lipseste altceva=)))
    Imi plac produsele si stiu ca sunt foarte bune iar pretul numai bun pt noi toate iubitoarele de shopping:p
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba chiar am uitat sa-mi iau sapun lichid, dar daca ma duc maine dupa el, cine stie cu ce ma intorc :)))))) Mai astept pana la urmatoarea raita.

      Ștergere
  3. Tentante produsele din DM...Numai cand ma uit la produsele tale parc-as da o raita prin DM... Hehe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi zici ... pana si eu cand ma uit la poza, parca as mai da o raita :))

      Ștergere
  4. . Trebuie neaparat sa-mi fac timp sa trec si eu prin DM. Din pacate in Braila exista DM doar in Carrefour, care e la celalalt capat al orasului. Interesante produsele, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca e mai bine asa, crede-ma. Eu stau intre doua DM-uri(in stanga la 30 metri am unul si in dreapta la 100 m, mai am unul). E crunt asa ceva :P

      Ștergere
  5. I get ur felling cu DM'ul :)))) , si eu trec p-acolo gandindu-ma ca ma uit sau iau eventual un sapun ca sa-mi satisfac dependenta de shoppin', da' ma trezesc ca plec cu o plasa plina cu chestii :)))) Epic! :)))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...