joi, 28 martie 2013

Ceaiuri și altele...

Merry Christmas, fetelor! :)) Cel puțin asta e senzația mea din ultimele zile, când mă uit pe fereastră.
Vreau să vă arăt ce mi-am mai cumpărat, pentru că și mie îmi place foarte mult să citesc genul ăsta de postări pe alte bloguri:
 
Și acum, pe rând:
Pastilele cu Omega3. E deja a doua cutie din DM, înainte am avut de la Hofigal și de la Parapharm. Iau Omega 3 de la jumătatea lunii decembrie și de vreo două săptămâni am început să simt cu adevărat efectele, de unde am tras concluzia că cele din DM mi se potrivesc de minune, așa că le-am luat tot pe astea. O cutie costă 12,80 lei și ajunge o lună. Nu știu cât o fi efect placebo și cât nu, dar eu am observat că mă pot concentra mai bine și că pielea mea e mai fermă, mai elastică , unghiile îmi sunt mai tari și că mă simt mai bine în general.

Urmează o solniță foarte cute. Aici vă povesteam despre o rețetă de șampon uscat homemade și am cumpărat solnița pentru a-l ține în ea, să-l pot aplica mai ușor. Am luat-o din Cora Sun Plaza, a fost 3,9 lei. Era și cu model de cap de văcuță, dar mi-a plăcut mai mult asta:
Ceaiurile... Twinings este până în prezent marca mea favorită de ceaiuri. Cel din poză e un ceai revitalizant, care conține: rooiboos, guarana, cola nut, cinnamon, ginger, încă câteva și cafeină. Îl beau dimineața, pentru că nu beau cafea și de ceaiuri negre m-am săturat. Pot să spun că e într-adevăr revitalizant și se simte foarte pregnant ghimbirul, adică e picant, iar restul se simt mai vag. Oricum, mie îmi place mult. A fost vreo 16 lei.
Și descoperirea zilei... ceaiul cu vișine și rom de la Celmar. Despre acesta citisem pe mai multe bloguri că e bun. Eu beau ceaiuri doar de nevoie(ceai negru în loc de cafea sau ceai gastric calmant etc.) și nu prea îmi plac ceaiurile cu arome, mi se pare că au gust de apă caldă îndulcită(mai ales ceaiurile Fares, pe care le detest). Dar ăsta de la Celmar îmi place, chiar acum beau prima cană. Miroase puternic a vișine și are un gust intens. Din păcate, nici eu nu simt aroma de rom, doar dacă mă concentrez :)). Oricum e un ceai foarte bun. A costat 6,77 lei. Am văzut la Celmar și ceai de vișine simplu, cu 2 lei și ceva și am avut de la ei și ceai negru (e bun și acela)
La ambele ceaiuri îmi place mult că fiecare pliculeț e ambalat individual (la Twinings așa sunt cam toate).

Cam atât din ultimele zile, o iarnă fericită mai departe vă doresc! ;))

6 comentarii:

  1. Solnita este dementiala :) cute rau

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam asa am impresia si eu- de Craciun Fericit :-)).Solnita este foarte tare. Vreau si eu o cand de ceai de visine :-) :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti trimit o cana de ceai prin curier :)) Intr-adevar e f bun, am baut deja doua cani azi. :*

      Ștergere
  3. Twinings de vanilie e preferatul meu, am baut tre sortimente de la ei.
    Solnita e foarte simpatica. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am gustat Twinings de vanilie, dar sunt sigura ca e bun :)
      Da, solnita e o mica vedeta de cand am cumparat-o :D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...