luni, 18 martie 2013

Am primit setul Matrix!

Joi am câștigat acest set și azi(luni) deja m-a sunat curierul :D Am fost foarte bucuroasă să văd că dintre cele două seturi am primit setul Repair, pentru părul degradat, căci e exact ce am nevoie acum. Am folosit deja produsele și prima impresie e mai mult decât bună, sunt foarte încântată de ele, urmează review după ce o să le termin. 


Vreau să vă spun ceva amuzant despre curier. M-a sunat înainte să ajungă, iar eu i-am zis să mă sune și când ajunge la adresă, să cobor eu după colet, pentru că locuiesc într-o vilă cu apartamente, nu avem interfon, iar ușa de jos se închide cu cheia.
Era deosebit de respectuos la telefon, am rămas chiar surprinsă. M-a sunat, am coborât și mă tot uitam după vreo mașină de la firma de curierat, nimic...
La un moment dat văd undeva într-un colț un bărbat care avea lângă el o plasă de rafie de la Mega Image, niște plase de la Real și stătea rezemat de zidul unei clădiri. El era curierul :)) Nu avea mașină, nimic. Înainte să-mi dea pachetul mi l-a căutat prin plase, din care săreau tot felul de pungi și pungulițe :)) În timp ce semnam alea mă întrebam unde naiba îi e mașina și dacă o fi venit cu tramvaiul sau cu metroul. Nu m-a deranjat deloc, vă dați seama, coletul era în stare perfectă, dar scena a fost amuzantă.
Anyway, cel mai boem curier pe care l-am văzut. :))

8 comentarii:

  1. sa le folosesti bucuroasa, si astept review-ul ~♡

    RăspundețiȘtergere
  2. Amuzanta poveste...bietul curier :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @wan berry: mulțumesc, presimt că o să-mi placă la nebunie produsele.
    @Oana: da, nu-mi venea să cred când am văzut, trebuia să-l urmăresc, cred că dacă se punea cu plasele în stație, muream de râs :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari si sper sa-ti foloseasca la par:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-l folosesti cu placere si apoi sa ne povestesti ce si cum.
    Am auzit multe despre Matrix ,dar momentan nu am avut ocazia sa le incerc produsele.
    M-am abonat la postarile blogului tau cu numele Iris ,mi-ar face placere sa te abonezi si tu la postarile blogului meu via GFC.

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. claudia, multumesc! Parul meu avea nevoie de ele:)

    Iris, nici eu nu am avut ocazia sa le incerc, intre atatea marci atractive alegeam mereu altceva si acum parca imi pare rau. M-am abonat si eu la postarile tale. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru premiu! De abia astept sa faci review produselor. De cand spun ca imi iau si eu produse de la Matrix...am auzit lucruri foarte bune despre ele.
    Saracul curier, eu chiar l-as fi intrebat daca a fost pedepsit sau ceva de genul asta ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc!
    Poate curierul a facut pana si a fugit repede sa ajunga la mine, iar eu rad de el :( ;))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...