miercuri, 20 martie 2013

Alte prostioare din DM

Da, am intrat din nou în acest cimitir al portofelului meu, denumit DM... :D Mi-a plăcut mult că am nimerit dimineața, magazinul era destul de gol și am avut timp să mă uit pe îndelete la produse, nu ca alte dăți, când abia puteam trece cu coșul.

Iată ce mi-am luat:
Gelul de duș Vidal White Musk - l-am căutat mult în urmă cu câțiva ani și nu-l găseam niciunde, mirosul de mosc alb e preferatul meu. Miroase frumos, dar după atâtea geluri cu ciocolată și tot felul de delicatese, mirosul acestui gel mi se pare un pic sintetic, poate trebuie să mă obișnuiesc cu el. La ofertă a fost 11 lei, redus de la vreo 14 (400 ml)
Pudra So clear anti-blemish de la Miss Sporty, se găsește într-o singură nuanță(transparentă cică). Am luat-o pentru că mai am mici probleme cu roșeața din când în când și m-am gândit că această pudră mă poate ajuta. Având în vedere că e din categoria produselor  ieftine... rămâne de văzut ce poate. A fost vreo 17 lei
Miss Sporty So Energetic fond de ten - ăsta e categoric un BB cream, îmi pare rău că cei de la Miss Sporty nu și-au dat seama :)) Stătea el acolo pe raft și se dădea mare că șterge urmele de oboseală și dă tenului strălucire, iar eu l-am crezut... Într-adevăr, pentru 14,99 lei, dă tenului strălucire(și nu are sclipici prin el, ca altele) și pare mai odihnit, dar acoperirea e una mică, seamănă cu BB cream-ul Garnier, doar că ăsta e mai soft, parcă mai bun(dar din păcate, la fel de parfumat). Nu pot să nu observ încă o dată ce nuanțe dubioase au la Miss Sporty. După ce că au doar câte 3, sunt ba galbene, ba primele două seamănă între ele și ultima e foarte închisă și tot așa, un mister total. 
Peeling 2 în 1 Balea - conține acid salicilic și zinc, eliberează porii astupați. Sună perfect, dar experiența mea cu reclamele îmi spune că nu e adevărat :)) Să facă doar jumate din ce promite, ar fi bine. Și pe ambalaj în dreapta sus ne arată o imagine sugestivă și profi cum eliberează porii, da, da, sigur că da, o să-mi facă tenul ca al lui Albă-ca-Zăpada ... :)) . Preț: 9,9 lei.

Mâine ar trebui să apară la ei pe site noul catalog cu oferte, abia aștept. :) Ați mai descoperit ceva pe la DM?

2 comentarii:

  1. Imi place si mie prin DM, maine sunt in trecere prin zona magazinului si voi studia produsele. Am nevoie de un sampon bun pentru parul vopsit, cu tendinte de ingrasare. Ma gandeam la samponul pentru scalp sensibil, ce-mi poti recomanda din incercarile tale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Eu nu prea am incercat sampoane pt par vopsit, dar am vazut ca au la Alverde un sampon pt par vopsit(are capac rosu, parca). Am incercat vreo patru sampoane si masti Alverde pana acum si toate mi-au placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...