duminică, 17 februarie 2013

Cumpărăturile din weekend

În weekendul ăsta m-am plimbat mult prin oraș, nu mi-am luat nicio haină, deși am văzut niște eșarfe super în colecția nouă de la H&M, am rezistat cu bine tentațiilor. 
Dar am cumpărat totuși ce se vede în poză. :D
1. Benzile pentru punctele negre de pe nas - le cumpăr într-una de vreo doi ani, eu încă n-am găsit soluția de a scăpa de tot de puncte negre, așa că o dată la două săptămâni aplic câte o banda și îmi scoate perfect majoritatea punctelor negre de pe nas. O cutie are 6 benzi și  de obicei le foloseam pe cele marca Balea, dar acestea sunt acum la ofertă în DM cu 11 lei și ceva(reduse de la 16).
2. Crema de mâini cu mango - prima dată am avut-o pe cea cu cocos, apoi pe cea cu măsline, iar acum am luat-o pe asta, doar pentru că pe cea cu cocos n-am mai văzut-o de mult prin magazine și nu cred că o mai aduc în Ro. :( Miroase puternic a mango și mirosul rămâne pe mâini. Preț: 6 lei
3. Pastile masticabile cu magneziu și vitamina c, cu gust de portocale. Niște pastile obișnuite, nimic deosebit.
4. Deodorant Balea Mademoiselle Chic - îmi place mult cum miroase, a portocale și ciocolată. Pentru zilele de vară nu va face față, dar pentru vremea asta îmi place mult, oferă o protecție medie, iar mirosul e foarte persistent.
5. Șamponul cu banane de la The Body Shop - nu pot să spun deocamdată decât că miroase yummy a banane și abia aștept să-l încep. Dubios mi se pare că n-am găsit niciunde pe ambalaj ingredientele.
6. Ceaiul Gold Tea Black Tea de la Lipton. Eu iubesc ceaiul negru, beau zilnic, iar preferatul meu e Twinings English Breakfeast Tea, dar m-am cam plictisit în ultima vreme de el, așa că am zis să-l mai schimb. Nu l-am încercat, dar miroase foarte bine și sunt sigură că o să-mi placă.

Mai vreau să vă spun că acum în DM este ofertă la 80 ml de ulei de ricin cu vitamina A - doar 6,5 lei.

Cam atât, voi ce ați mai descoperit în ultimul timp, ați avut ceva din ce mi-am luat?:-)

7 comentarii:

  1. Sunt curioasa cum e samponul cu banane :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm...am si eu Balea Chic, imi place la nebunie ~♡
    ---
    strawberrychamber.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie, am avut și gelul de duș :D dacă ar fi și loțiune de corp, aș cumpăra-o instant

      Ștergere
  3. Folosesc si eu benzile pt punctele negre si ma bucur ca dau rezultat:) Imi place blogul tau si m-am decis sa te urmaresc:)
    pup si te astept si pe la mine:p

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu mai de mult spary de la Balea young, nu varianta asta, dar dupa ce am vazut ca ai scris ca miroase a cioco si portocale,wow,e pe lista mea!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai este unul care miroase a cioco super yummy, am gelul de dus in varianta aia(Sweet wonderland), dar se gaseste doar mini-size :(
      Ah, si asta mi s-a terminat in 2- 3 saptamani, ma asteptam sa tina mai mult, nu stiu de ce.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...