joi, 13 septembrie 2012

Pudra TAFT pentru volum


Mereu am avut o antipatie faţă de firma Schwarzkopf şi asta mai ales pentru că atunci când eram mică pe la vreo 9-10 ani am folosit un şampon Schauma Kids cu vanilie şi atunci am făcut prima dată în viaţa mea cojiţe în cap(şi ultima). :-)) Oricât de aberant ar părea, de atunci am pus o ştampilă pe Schwarzkopf şi le-am ocolit produsele. Am încercat acum câteva luni un ulei reparator de la Gliss, pentru că era lăudat, dar nu m-a impresionat. Având părul foarte fin, moale şi bineînţeles lipit de cap(şi până sub linia sânilor), n-am rezistat tentaţiei de a cumpăra încă un produs Schwarzkopf, adică pudra care promite volum instant.
Deşi mi se părea o cutiuţă foarte mică, pudra se pare că ajunge pentru destul de multe aplicări, e nevoie de o cantitate mică pe degete, după care se freacă puţin vârfurile degetelor, pudra *se topeşte* şi apoi se poate aplica la rădăcini.

Nu mă aşteptam la marea cu sarea, dar am fost destul de entuziasmată de acest produs. Am pudra din aprilie şi am folosit-o foarte rar, drept urmare la jumatea lui septembrie mai am cam jumătate în cutie. Sincer, nu cred că o să o termin, pentru că nu îmi place deloc, deşi m-am ambiţionat să o tot folosesc, în speranţa că o să-mi placă odată.
În primul rând, volumul e doar pe moment, după o oră-două deja nu se mai vede efectul, trebuie reaplicată. Însă principalul dezavantaj pentru mine este acela că nu arată deloc natural. E ca şi cum ai avea aplicat un fixativ pe sub suvitele de păr, care îţi ridică rădăcinile în sus(practic ţi se umflă părul la rădăcini, dar în rest rămâne pleoştit, asta fiindcă nu cred că are putere să susţină un păr mai lung, fie el subţire) sincer mi se pare că efectul e unul de la ţară sau de păr de nuntă ţărănească, după ce au trecut vreo 6 ore din nuntă şi s-a lăsat coafura :)) Altă comparaţie nu-mi vine în minte, dar oricum nu e acel volum pe care mi-l imaginam când am cumpărat-o, ci unul deloc de invidiat, plus că îmbâcseşte puţin părul. Mai bune rezultate(şi mai naturale) am obţinut cu şampoane pentru volum sau chiar şi cu fixativul Balea pentru volum(!).

 În categoria tuturor produselor pentru volum pe care le-am încercat vreodată, această pudră e pe ultimul loc şi categoric nu o s-o mai cumpăr vreodată.
A costat vreo 16-17 lei.

6 comentarii:

  1. ce bine, voiam sa o cumpar si eu, dar acum nu cred ca o mai iau, nu suna prea bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai amintit ca trebuie sa-i fac si eu review dar sunt total de acord cu tine-nici mie nu imi place ;))
    PS: Am observat ca pentru a comenta pe blogul tau trebuie sa faci mai multe "manevre" avand in vedere ca ai partea aceea cu "dovediti ca nu sunteti un robot" eu te-as sfatui sa o scoti si sa introduci moderarea comentariilor-in acest fel o sa citesti inainte comentariile si apoi le poti publica. Ti-e mai usor si tie si ne e mai usor si noua, celor care comentam. Plus ca eu niciodata nu vad bine ce scrie acolo si ma cam chinui mult ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, si pe mine ma enerveaza cand vad la alte bloguri chestia aia, nu stiam ca o am si eu :)))) Ms mult ca mi-ai zis, asa am sa fac :-)
    Cat despre pudra, una profesionala, ca cea de la label.m, sigur ar fi mai buna... dar 120 lei pt 3 grame... nu sunt chiar asa disperata dupa volum:))

    RăspundețiȘtergere
  4. dak a-ti sti sa o folositi....dar nuuu,mai bine e sa critici. se aplica la radacini de la o distanta de 15/20 cm, dupa care se imprastie cu mana fara a freca radacinile(asa imbacseste). pt. finish aplicati un luciu de par. pe parcursul zilei dak se mai lasa,tot ce trebuie sa faci e sa sa ravasesti putin parul. have fun!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca tu n-ai fi analfabeta, ar fi si mai bine.
    Eu am folosit-o exact asa cum scrie in instructiuni : "Mod de utilizare: aplica o cantitate mica de pudra in palma. Freaca palmele intre ele si apoi aplica pe parul uscat, insistand pe radacini."

    Asa ca du-te fa pe desteapta in alta parte, multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Aura ai fost tare :)))))))) Nu inteleg de ce unele persoane se supara asa de mult ca nu ne plac unele produse...parca ar fi firma lor. Si chiar de ar fi sa folosesti un produs gresit...poti sa o spui in alt fel. In fine...
    Cu placere. Eu de aia am luat-o sperand ca fac un targ bun ;))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...