marți, 18 septembrie 2012

Keratina lichidă Anian



Nu ştiu dacă a mai rămas vreun lucru care nu s-a zis despre keratina lichidă, dar a ajuns în posesia mea doar recent, după ce toată nebunia cu keratina a cam tecut.
Keratina lichidă de la Anian este un tratament pentru părul degradat, care se aplică pe părul uscat cu prosopul şi apoi se usucă neapărat cu phoenul. Promite că dă părului strălucire, volum, textură, bla bla bla, toate minunăţiile:))
Mă alătur şi eu fanelor acestui produs. Cel mai mult îmi place textura pe care o dă părului, faptul că îl face să pară mai des şi mai gros. Pentru mine a reprezentat o adevărată salvare după ce mi-am decolorat părul şi aveam nişte vârfuri tare urâte, subţiri şi rebele.
Nu ştiu cât de mare a fost contribuţia keratinei, dar de două luni de când m-am decolorat, am folosit constant keratina şi masca Midollo de la Kallos, iar părul meu şi-a îmbunătăţi semnificativ condiţia, faţă de felul în care a început să arate la o săptămână-două după decolorare.
Pe deasupra, părul străluceşte mai tare şi am observat că nu mai cade aşa de mult(din tot ce am folosit până în prezent, keratina a dat cele mai bune rezultate în privinţa asta).
Având părul foarte fin şi foarte gras, de regulă îmi place să o aplic doar de la jumătate în jos, unde îl am aspru şi uscat, căci aproape de rădăcină e şi aşa prea fin.
Ce nu-mi place la keratina e faptul că "se simte", adică eu una, chiar fără să-l ating, simt mereu că am un produs pe păr, mă refer la senzaţia aceea de păr care nu poate respira. De aceea, când părul meu o să-şi revină, adică după ce îi mai tund vârfurile de câteva ori şi o să arate la fel de bine ca înainte de decolorare, nu voi mai folosi keratina, decât eventual foarte rar. Însă până atunci pentru mine este indispensabilă şi o recomand cu căldură oricui are părul uscat/degradat şi subţire.
.

Un comentariu:

  1. Si eu folosesc keratina asta si ma inteleg bine cu ea. Eu o aplic si la radacina si am vazut ca imi da mult volum si nu il ingrasa.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...