sâmbătă, 22 septembrie 2012

Ce mi-am luat de la Cosmetics Beauty Hair 2012

Nu prea multe. Principalul motiv fiind că am în baie o grămadă de produse pentru păr, unele aproape pline. Cel de-al doilea motiv fiind aglomeraţia de sâmbătă de la târg, care mi-a tăiat orice chef de mă mai uita la standuri. Din fericire, nu sunt atât de înnebunită după oje, că atunci ar fi fost jale, având în vedere câte erau la târg.:)) Mi-am mai cumpărat încă trei produse cărora nu le-am făcut poză, nu mă pot decide dacă să le fac cadou cuiva sau să le ţin pentru mine.
M-am dus la târg special pentru Fudge - îmi doream enorm de câteva luni un şampon şi un balsam Fudge şi le-am găsit cu 32 lei bucata/300ml- pretul normal fiind de 55-60 lei pe siteurile de specialitate. Mi-am cumpărat variantele Body Builder, pentru părul meu fin şi lipsit de volum, miros foarte frumos şi abia aştept să le încerc(din păcate mai durează până le vine rândul, abia am început un şampon tratament şi un balsam label.m).


Un alt produs pe care mi-l doream tare, este Keune Brilliant Gloss Spray, adica spray pentru strălucire. L-am găsit cu 40 lei(pretul pe siteuri fiind de 65 lei). Cum am ajuns acasă, l-am aplicat repede pe o şuviţă lată de păr şi pot să spun că efectul la părul meu este wow, dă o super-strălucire. Nu ştiu însă cât de bine se împacă cu părul gras, am o bănuială că nu prea bine, voi vedea curând
Mi-am mai cumpărat o pensulă cu 24 lei(eu am luat-o pt blush, am încercat-o şi sunt foarte mulţumită de ea, e foarte moale, iar blush-ul se aplică foarte frumos).

Erau multe oferte la târg, mi-ar fi plăcut să îmi cumpăr şi un ulei pentru cuticule, un creion de ochi retractabil, dar după ce am căutat la două standuri, n-am mai avut răbdare să mai încerc la altele, era foarte aglomerat, iar eu urăsc din suflet asta. Cel puţin la Top line abia aveai loc să intri, aproape trebuia să te împingi în mulţime, cam ca la un concert.
Mi-au plăcut mult ofertele de la Beauty one, la produsele CHI, multe seturi cu 55% reducere, dar asta e, poate anul viitor.
La standurile cu produse de make-up era din nou o viermuiala de nedescris, abia puteai să te uiţi la produse. Eram curioasă să văd şi standul Morrocanoil, dar n-am avut nervi să mă apropii nici de el. Deci n-am stat mult la târg(cred că 30 minute), dar mă bucur că am în sfârşit Fudge, anul viitor o să mă organizez şi o să mă duc de joi dimineaţa la ora 10, cu mulţi mulţi bani în portofel. Sper :))

4 comentarii:

  1. Pare interesanta pensula, de la ce firma e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu sa spun de la ce firma e.... am luat-o de la un stand unde se gaseau tot felul de prostioare de la multe firme mai putin cunoscute(buretei, recipiente, aparatura pt salon etc), e de la o firma care se pretinde a fi profesionala, dar nu vreuna de care sa fi auzit pe undeva.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...