luni, 5 martie 2012

Experiența mea cu TRESemmé


Pentru cele care nu știu, TRESemmé e o gamă de îngrijire a părului, care încă nu se găsește în magazinele din România, dar poate fi comandată de pe okazii.ro de la un vânzător care le aduce din afară.

Am auzit de TRESemmé prin luna mai a anului trecut, erau laude pe multe bloguri și abia așteptam să-mi cumpăr, dar mereu îmi dădeam seama prea târziu că rămân fără șampon, așa că nu mai aveam timp să aștept până vine comanda. Am folosit vreo 4 luni Alverde cu cafeina,(la început eram înnebunită după el, dar apoi nu și-a mai făcut efectul la fel). La începutul lui decembrie mi-am ridicat de la poștă șamponul TRESemmé Anti-breakage și spray-ul  pt. protecție termică.

Atunci îmi doream foarte tare un păr strălucitor și sănătos, dar îmi cădea foarte tare(din cauza vopselei Sublime mousse de la L'oreal , pe care o detest), așa că am ales Anti-breakage( cu vitamina B12 și gelatină) și am început în paralel să iau pastile Aspasia și să continui tratamentele cu ulei de ricin. Deci, din punctul de vedere al căderii părului, nu pot să spun exact cât de mare a fost contribuția lui, dar în scurt timp părul meu nu a mai căzut decât  foarte puțin. Mă gândesc că poate a avut și el o contribuție acolo, cât de mică.
După primele utilizări, rezultatul a fost... OK. Ăsta e cuvântul. Nu wow, nu frumos, ci OK. Părul meu arăta ceva mai bine ca înainte să folosesc TRESemmé, fără să observ mari schimbări, dar oricum nu ăsta era scopul șamponului, deci am zis că dacă îmi arată tot așa și îmi ajută părul să nu mai cadă și să fie mai puternic, eu sunt mulțumită. Și așa a făcut (alături de Aspasia :P ). Mai mult decât atât, parcă a dat un aspect mai sănătos vârfurilor(pe ambalaj mai scrie și: reduces split ends.)

Dar după o lună și jumătate, a început să nu mai îmi placă. Părul meu nu mai arăta nici măcar la fel de bine ca înainte să-l folosesc. Nu spun că a devenit groaznic, dar... era pur și simplu un păr curat și cam atât. Normal, banal, fără strălucire, fără volum.(pentru fetele obsedate de păr, ăsta este un coșmar :-) ) „Tragedia” s-a întâmplat când am început să-l folosesc fără mască. Foloseam la fiecare spălare masca Kallos cu placentă, dar cândva am rămas fără ea, așa că la 3 spălări am folosit doar TRESemmé. Horror, acesta e cuvântul. În primul rând, părul s-a încurcat foarte tare. Apoi a început să stea rebel, ca un arici, în vârful capului. Și ce urăsc cel mai mult: de la jumătate în jos se electriza foarte tare și avea iar aspectul acela de păr slăbit de dinainte să folosesc TRESemmé. Și în plus, mi se pare că mi l-a și uscat destul de tare. Oricum, nu e ce-mi doream și ce mă așteptam să fie. Prima lună alături de TRESemmé a fost OK(repet: OK, nu minunată), dar de la un punct a început să se transforme în ceva ce nu mai îmi plăcea. 
Șamponul se laudă că are o formulă profesională, după părerea mea e departe de ceea ce te-ai aștepta de la o asemenea reclamă.

Inițial n-am vrut să renunț la el până îl termin, dar aș mai fi avut câteva luni bune de așteptat, șamponul are 1 litru, iar eu nu vreau să mă mai "torturez". Acum a devenit un șampon de rezervă, pe care îl țin pentru momentele în care mi se termină șamponul și uit să-mi cumpăr sau pentru momentele în care trebuie să-mi scot din păru uleiul de ricin și trebuie să insist cu șamponarea.
Avantaj: costă doar 30 lei pt aproape 1 litru.

Dar altfel stau lucrurile cu spray-ul pentru protecție termică. Acesta îmi place foarte mult și o să-l recumpăr. Îmi place cum arată și cum se simte părul meu după ce îl aplic și folosesc placa sau uscătorul. Îl disciplinează și îl face să strălucească. Plus că o să mă țină foarte mult. Îl am de la începutul lui decembrie și încă mai am mai mult de jumate, în condițiile în care îl folosesc tot la două zile.
Am cumpărat produsele de pe okazii.ro şi ştiu că sunt persoane reticente în a comanda de pe acel site, însă de la persoana care vinde produsele TRESemme, puteţi comanda cu încredere.
Sprayul a costat 25-26 lei şi o să-l recumpăr.

update: ingredientele sprayului


Măcar mi-am satisfăcut curiozitatea în ce privește această gamă. Luați în calcul și că eu sunt foarte fițoasă când vine vorba de produse pentru păr, plus că am văzut multe persoane încântate de aceste șampoane.

7 comentarii:

  1. Imi poti trimite o poza cu ingredientele spray-ului de protectie termica te rog frumos...sau ai putea updata postarea cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii cumva acum unde \se gasesc? Pentru ca la Catena nu mai sunt.

    RăspundețiȘtergere
  3. se gasesc pe okazii, eu de acolo le-am luat, userul e de incredere. cauta tresemme pe okazii si se vor afisa.

    RăspundețiȘtergere
  4. se poate se primim un link cu magazinul userului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le gasesti aici (e userul de pe okazii, e siteul lui) http://www.cosmeticepenet.com/ro/

      Ștergere
  5. in curand o sa apara si in saloane in Bucuresti si speram de ce nu in toata tara

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...