marți, 10 iunie 2014

Un balsam banal: Le Petit Marseillais pentru păr vopsit

După cum se poate vedea, am schimbat numele blogului, pentru că așa mi s-a părut corect. Din păcate nu am mereu timpul necesar să mă ocup de blog așa cum aș vrea și nu cred că își merită numele „diary of a hair obsessed”. Așa că am zis să nu mai induc lumea în eroare. :P Voi scrie în continuare despre produse pentru păr, dar până găsesc alt nume, rămâne așa. No name blog.
Trecând la subiectul postării, vreau să spun în primul rând că mie aproape toate balsamurile de păr mi se pare la fel ca efecte și rar am dat peste unul care să mă impresioneze deosebit (de exemplu Matrix Repair sau Apidermaliv). Cel de la Le Petit Marseillais intră în categoria celor care n-au nimic special.
Se adresează părului vopsit și degradat și are extract de șofrănel și de nu mai știu ce (și sincer nici nu contează, că niciodată nu am observat diferențe notabile între un produs cu extract de șofrănel și unul cu extract de păpădie sau de fân sau de nu știu ce). Și nici n-am mai auzit până acum despre beneficiile extractului de șofrănel asupra părului, dar or fi cei de la Le Petit Marseillais niște deschizători de drumuri, cine știe. Deci, în pofida extractului revoluționar de șofrănel, balsamul nu se evidențiază cu nimic ca efecte, comparativ cu unul de la L Oreal, de exemplu.
Este foarte parfumat și foarte dens și mereu am simțit că trebuie să aplic o cantitate mai mare decât aplicam la alte balsamuri, pentru că aveam senzația că părul rămânea încurcat. Nu știu ce să spun despre cum se menține mirosul, eu l-am folosit împreună cu un șampon foarte bun de la TRESemme, care mereu avea mirosul mai puternic decât balsamul și îl acoperea.
Iar când uscam părul, se așeza pur și simplu la fel ca și cu orice alt balsam (Garnier, Balea etc). Nu mai frumos, nu mai așezat etc.

De când am văzut produsele Le Petit Marseillais, am presimțit că e vorba doar despre o marfă care știe să se vândă(ambalaje drăguțe, arome interesante). Dacă la geluri de duș putem alege marca aceasta pt aromele speciale, când vine vorba de păr primează alte lucruri decât mirosul, și momentan nu văd de ce aș mai cumpăra alte produse pentru păr de la ei. Cel puțin acest balsam nu e cu nimic mai bun decât ce există deja pe piață (și chiar la un preț mai mic cu câțiva lei, ca să fiu cârcotașă până la capăt :)) )
L-am cumpărat din Carrefour la prețul de 12-13 lei.

Ingrediente(click pe poză pt a o face mare):



11 comentarii:

  1. N-ai rezistat! :)) Si eu am patit-o de la samponul cu mar, e mai prost decat cel mai prost Ultra Doux. :D Cica variantele cu unt de shea ar fi mai ok, dar nu au niste arome care sa ma determine sa le torn pe cap vara.
    Tot cu numele vechi apari, blogroll-ul nu prea functioneaza zilele astea, nici mie nu mi-a actualizat niste chestii, apar numai ciudatenii...

    RăspundețiȘtergere
  2. un gel o sa-mi iau si eu de la acesta marca, dar la restul cred ca zic pas.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place foarte mult blogul tău, l-am descoperit din întâmplare la un search pe google.Imi place ca eşti succinta si nu te pierzi in detalii si ca vorbeşti despre "nimicurile" care pe mine mă interesează foarte mult :)) ,mai ales ca si eu sunt fana dm. Tine-o tot aşa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie de le firma asta imi place samponul, imi lasa parul fin si moale aproape nu mai am nevoie de balsam, eu am parul decolorat de o luna si ceva, chiar mi s-a parut bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am masca aia cu miere...Nu face nimic interesant..nu stiu de ce am impresia ca parul meu ramane incurcat...dar ma gandeam ca sunt eu prea carcotasa..whatever..
    Acum o sa o termin si o sa imi cumpar finnaly o masca profesionala de par.Nu ma mai incurc cu nimicuri din supermarket.Si nu e prima data cand ma conving de asta..daaaar...nu stiu de ce eu inca mai pun botul la reclame.
    BOOO Le Petit Marseillas!!!


    Georgi.

    PS: scrie si tu mai des pe blog te rooog! Chiar imi place de tine!! M-am saturat de review-uri pupincurise si reclame si alte chestii de pe la alte fete...Tu esti ca un tort de ciocolata de la o cofetarie de top.Rar da' bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa știți ca eu am incercat samponul si balsamul cu lapte si miere si chiar mi s-a părut ok, vreau sa incerc si cremele hidratare si gelurile de dus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt de părere ca samponul x si balsamul y nu pot face bine tuturor pentru ca noi toti suntem diferiti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu m-am gandit ca firma asta o sa revolutioneze ceva,la cata reclama si-au facut.Vorba ta,stiu sa vanda.

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Oare de ce vi se pare ca parerile voastre au valoare absoluta de adevar? Inca n-ati realizat ca fiecare persoana tolereaza cosmeticele in functie de particularitatile organismului? E la fel ca si in cazul medicamentelor. Am folosit balsamul de par si pentru mine este foarte bun. Nu m-as hazarda insa nici sa-l recomand, nici sa-l discreditez. Mie-mi prieste, alteia nu. Ce-o fi asa greu de inteles? Aaaa, da! Gramatica limbii romane pe care o siluiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intelegi foarte putine lucruri si critici gramatica altora in conditiile in care tu ai probleme cu semnele de punctuatie, astfel incat consider pierdere de vreme sa iti dau orice alt raspuns.

      Ștergere
  10. La inceput mi s-a părut bun,dar după un timp am observat ca se încurca parul

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...