marți, 25 februarie 2014

Balsam Gliss Million Gloss

Am cumpărat balsamul Gliss Million Gloss mai mult din nostalgie, cu gândul la perioada în care aveam o obsesie cu strălucirea părului. :) N-am cumpărat toata gama, l-am folosit împreună cu Șamponul regenerant Gerovital și împreună cu un șampon de la Enliven.
Ne promite reparare și super-strălucire, fiind recomandat pentru părul tern, lipsit de strălucire.
Părerea mea: îmi place capacul, se deschide ușor, produsul iese ușor, nimic de reproșat. Pe urmă ce observi prima dată este mirosul! Are un miros frumos (spun eu), foarte puternic, care rămâne în păr până la următoarea spălare. Țin minte că odată m-a prins ploaia pe drum fără umbrela și mi-a udat părul, iar mirosul balsamului era foarte pregnant, parcă eram dată cu un parfum cu acel miros. :) La hidratare nu excelează, e ca orice alt balsam obișnuit.
Nu mi-a plăcut că se clătește destul de greu din păr, trebuia să insist minute bune până simțeam că a ieșit tot balsamul și tot rămânea puțin vâscos...  Părul se descurca bine, dar cum am zis, hidratarea nu e spectaculoasă.
Și mai important: n-am observat vreo strălucire ieșită din comun... probabil că întreaga gama dă rezultate mai bune, dar balsamul individual nu are nimic wow. L-aș cataloga ca fiind un balsam obișnuit, care se clătește greu și e foarte parfumat.  Dacă o să-l mai cumpăr?! Sigur nu.
Prețul său este în jur de 12 lei în hypermarketuri.

Ingrediente(click pe poza pt a deveni mare):

4 comentarii:

  1. Nici nu am vazut gama asta:P Din pacate,eu trebuie sa aleg un sampon 2 in 1,fiindca daca folosesc sampon si balsam,separat,parul meu devine asa de moale,incat nu pot sa-l coafez deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nou aparută, de vreo lună :) Așa eram și eu înainte, dar de cand m-am decolorat îl am uscat pe lungime și îmi trebuie neapărat balsam.

      Ștergere
  2. Eu m-am dus ca la pomul laudat cand au avut toata gama la promotie in DM, dar cand am vazut ca toate sunt pline de silicon, nu am mai luat nimic. Nu mai suport nici gandul la imposibilitatea de a clati din par asa ceva. Dar ambalajul e divin, recunosc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ai dreptate cu siliconii, dar pe mine m-au păcălit așa de tare că nici nu m-am mai uitat la ingrediente. Mai ales sprayul ăla plin de sclipici prin el, te păcălește de începi să te imaginezi cu părul strălucitor ca soarele :P

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...