luni, 29 aprilie 2013

Favoritele și dezamăgirile lunii aprilie

Să încep cu lucrurile frumoase:
Demachiantul Balea Nature este descoperirea anului, cred :D Doar demachiantul Vivanatura mi-a mai plăcut la fel de tare, dar acela e într-o cantitate de două ori mai mică și la același preț(8-9 lei). Așa că îl aleg pe mai departe pe acesta de la Balea.
BB cream de la L'Oreal îmi place foarte mult (am termen de comparație doar BB cream de la Garnier) este așa cum îmi imaginam eu că trebuie să fie un BB cream. Acum am nuanța a doua, dar la toamnă îmi voi lua și prima nuanța. Renunț la fond de ten.
Sprayul cu sare de mare de la Lee Stafford are deja un review separat, se numără și el printre cele mai bune descoperiri de anul ăsta.

Dezamăgirile:
Gelul pentru peeling de la Balea, cu acid salicilic, care m-a ademenit pentru că scria pe etichetă că ar elibera porii și ar scoate punctele negre, lucruri în care eu nu mai cred, dar de la asemenea produse mă aștept să-mi lase tenul curat și să facă măcar superficial ce promit. Gelul ăsta nu a facut mai nimic, de eliberat porii nu poate fi vorba, de redus numărul monstruleților de pe frunte nici atât... și pe deasupra trebuie folosit doar o dată pe zi(poate pentru că e prea agresiv). Mie îmi place să-mi spăl fața dimineața și seara, deci m-a incomodat partea cu "o dată pe zi" . În fine, abia aștept să mă întorc la gelul spumant anti-microbian de la Gerovital, ceva mai bun în zona asta de preț n-am găsit niciodată și am încercat o grămadă.
Fondul de ten So energetic Miss Sporty - am avut o experiență foarte plăcută cu fondul de ten So Matte Perfect Stay de la Miss Sporty și am prins încredere în produsele lor. A fost o greșeală, cred. Pe lângă faptul că duhnește a parfum sintetic de căpșuni(nu suport), îmi simt tenul încărcat și de fiecare dată când l-am folosit mi-au apărut mici coșuri pe frunte.
Rujul Luxe... am scris pe blog  chiar când l-am cumpărat, cât de incântată eram de primul meu ruj... nu știam atunci că acest ruj rezistă incredibil de puțin... De acasă până la metrou deja aproape s-a șters, fără exagerare(am metroul la 5-10 minute, să ne înțelegem :)) ). Și îmi și usucă tare, tare buzele. Am citit că alte fete ziceau că ar rezista și 3 ore, la mine nu există așa ceva.

Și parfumul pe care l-am folosit cel mai mult în această lună este parfumul formației Sex Pistols, care nu e adecvat pentru vară, așa că am vrut să mă bucur de el cât mai pot, pentru că știu că o să-mi fie dor la vară.
Este unisex, dar mie nu mi se pare că s-ar potrivi unui bărbat. Întotdeauna mi-au plăcut aromele mai nonconformiste, iar acesta după mine miroase a fum de discotecă+mosc+tabac, nu știu să descriu, oricum, îl consider unic printre multitudinea de miresme florale și dulci. Unii ar putea să-l considere înecăcios. Se găsește exclusiv în Sephora, la prețul de 180 lei(eu de doi ani îl găsesc numai în Sephora din Plaza).

Ați folosit ceva de aici? :-)

15 comentarii:

  1. ooo...si chiar eram tentata sa iau peeling-ul acela de Balea, mai un peeling de la ei si mi se pare bun dar e pe terminate ...

    te pup Aura ~ ❤ byee

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai am folosit si eu fondul ala de ten si am injurat toti sfintii ajungand in cosul de gunoi. Eu am un peeling grozav de la Eucerin.. ce-i drept e cam 50 lei dar imi trebuie o picatura mica caci e foarte abraziv. Nu prea ma mai las pe alte produse.
    Sa stii ca si mie imi plac parfumurile mai extravagante. Acum folosesc parfumul Sooud Burqa (cel negru) la modul cumpatat si zgarcit. Sa adaug ca nu el al meu, e al maicamii si pun pariu ca nu i-l voi inlocui prea curand caci nu ma tine buzunarul. :)) Dar nah..o fata are :))
    Te pup draga mea si sa ai o zi cat se poate de frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt tare curioasă de parfumul ăla, nu-l știu, l-am văzut doar pe net.
      fondul de ten e chiar horror, am uitat să zic că mă mai și ustura fața când îl aplicam, cred că la gunoi ajunge și al meu. Te pup și eu ! :*

      Ștergere
  3. Uau, ce interesant pare parfumul ala Sex Pistols! Chiar m-ai facut curioasa: "fum de discoteca"?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, îmi aduc aminte cand aveam vreo 13 ani am intrat odată într-o discotecă (când moda cu discotecile abia începea) și din când în când se elibera un fum din ceva aparate, pentru atmosferă. Nu știu acum ce se mai practică prin cluburi, sunt total paralelă, dar mie mi-a rămas mirosul ăla intipărit, parfumul îmi aduce aminte de momentul ăla și poate de-aia îmi place așa mult. :) Este creat de casa Etat Libre d'Orange (ăia care au făcut parfumuri cu miros de sânge, secreții și flori, le-am testat și pe alea, dar sunt mult peste capacitatea mea de înțelegere :)) )

      Ștergere
  4. Chiar eram curioasa de o parere asupra BB cream-ului L'oreal.

    RăspundețiȘtergere
  5. bb cream garnier doar mostre am folosit si mi-a placut:)
    pacat de ruj, tin minte entuziasmul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a placut, l-am folosit toata vara trecuta. comparativ cu asta de la l'oreal, garnier se armoniza mai bine cu nuanta pielii(am avut tot a doua nuanta si la Garnier, eu fiind mai alba). Dar poate pt ca asta de la l'oreal are putere mai mare de acoperire.
      Despre ruj ce sa mai zic, mda :|

      Ștergere
  6. si eu folosesc bb cream de la Loreal..il ador!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu il ador, are si un ambalaj mai elegant fata de celelalte :)

      Ștergere
  7. Din pacate nu am folosit nimic din fav si dezamairile lunii aprilie ale tale insa am testat in magazin bb creamul de la loreal si nu m-a impresionat prea mult...
    Ai o nominalizare la ine pe blog http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/2013/05/the-versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...