duminică, 28 octombrie 2012

Şampon Kallos Silver Reflex

Descrierea lor: înlătură culoarea gălbuie a părului decolorat sau cărunt. Curăţă cu blândeţe, părul va deveni moale, mătăsos şi uşor de pieptănat.
 E plină blogosfera de păreri la adresa acestui şampon(şi mă bucur, că altfel nu ajungea la mine). Aşa cum am mai spus de 100 ori pe acest blog, mi-am decolorat acum 3 luni părul şi duc o luptă cu tonurile urâte de galben, care realmente mă scot din minţi.
Din ce vedeam, majoritatea fetelor mulţumite de acest şampon, aveau un blond platinat, cam aşa:








Eu l-am luat cu jumate de inimă şi doar pentru că eram dispusă să încerc orice, căci se părea că nu prea prinde pe un blond-cenuşiu mai închis, ca al meu, adică ceva de genul:











Vestea bună este că prinde! :D Vestea proastă este că operaţiunea e destul de complicată ş am descoperit-o abia când am consumat jumate de tub cu tot felul de metode eşuate. Pe spatele şamponului scrie că trebuie dispus uniform pe părul umed şi clătit după câteva minute. Eu am citit despre multe fete cu blond platinat care au făcut chestia asta şi s-au trezit cu şuviţe mov. Aşa că ele folosesc acest şampon diluat cu puţină apă sau amestecat cu şamponul normal şi îl lasă pe păr maxim 5 minute. Şamponul e mov şi are o textură diferită de cele ale şampoanelor obişnuite, e foarte lichid şi vâscos.
Cum îl folosesc eu: după ce mă spăl normal pe cap, îmi şterg părul cu un prosop, astfel încât să se scurgă o mare parte din apă. Apoi îmi torn în palmă acest şampon într-o cantitate destul de mare(am practic palma plină). După ce aplic şi masez pe tot părul, mai adaug o cantitate mică din şampon. Şi acum urmează partea proastă: îmi pun un prosop pe umeri şi stau aşa 30-40 minute. :|
E important ca apa să fie scursă bine din păr, pentru că dacă nu, începe să mi se scurgă pe faţă şi pe gât cu tot cu şampon şi categoric nu mai ajung să am nervi să stau 30-40 minute. Apoi îmi clătesc părul şi gata. Îmi "extermină" foarte frumos tonurile de galben din păr. :D Nu le transformă în tonuri cenuşii superbe, dar pur şi simplu ele nu mai sunt atât de oribil de galbene, iar atunci când apelez la el, asta e tot ceea ce caut.
Îl folosesc maxim o dată pe săptămână şi asta pentru că nu-mi place deloc cum îmi face părul(dar e ok, pentru că efectul lui durează până la 2-3 spălări). Scoate tonurile de galben, dar îmi lasă părul pleoştit şi destul de uscat, fără formă.
Are 350 ml şi a costat 8,5 lei la standul Kallos din Auchan Militari(l-am văzut şi în Cora Lujerului pe lângă vopselele de păr, la preţul de 10 lei).
Eu o să-l recumpăr după ce mi se termină fiindcă e foarte bun şi foarte ieftin!

7 comentarii:

  1. Vai! Eu am trait o experienta groaznica cu samponul asta!Tot parul imi era mov,dar un mov oribil..Cat l-am blestemat numai eu stiu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Nu esti singura, multe au patit asa. Noroc ca am un blond inchis si nu ma aflu in pericol ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. cititi m ai intai prospectul ptr,ce par se foloseste si apoi cu parerile.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. invatati mai intai sa scrieti si pe urma cu aroganta, nu invers...

      Ștergere
  4. Hey. EU mi l-am luat pe cel de la GoGo.(nu il avau pe acesta) Tot de la Kallos. Care e mai bun oare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna! nu stiu care e mai bun, dar nu cred ca e mare diferenta intre ele, ca doar e aceeasi firma. Mai ales ca produsele GoGo sunt mai noi, poate e mai bun :D

      Ștergere
  5. nu iti face parul mov ca stai cu el 30 de minute pe cap ?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...