marți, 24 septembrie 2013

DM & Carrefour mini-haul

Îmi plac mult ofertele de luna asta din DM, așa că trebuia să mai profit cel puțin o dată de ele.
Azi mi-am luat așa:
Șampon uscat Balea (11,99 lei), un gel de duș în ediție limitată (ofertă: 3,99 lei) și masca de față cu argilă de la Vivanatura (ofertă: 5,19 lei! - chilipir curat, folosesc masca asta de mai bine de un an și o ador).
Apoi de la un Plafar mi-am luat crema pentru sâni Vivanatura (12 lei), pe care am mai avut-o acum ceva timp și îmi plăcea.
Din Carrefour am luat gelul pentru igiena intima Lactacyd, despre care am auzit că e cel mai bun (200 ml - 17 lei) și crema epilatoare de la Farmec cu 7,6 lei (ultima dată am avut o cremă epilatoare pentru piele sensibilă, de la Elmiplant, pe care o detest, îmi cauza niște super-iritații și mâncărimi, așa că am emoții cu cremele epilatoare, sper să fie ok).

Voi ați mai profitat de ceva oferte bune pe undeva? :-)

10 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag. Am cumparat si eu masca din DM si dupa prima utilizare pot spune ca imi place si acelasi lucru pateam si eu cu crema de la Elmiplant iar Farmec mi se pare foarte blanda si isi face treaba mult mai bine fara neplaceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place masca :-), iar despre crema elmiplant am citit pe mai multe bloguri ca provoca mancarimi, deci ceva nu-i in regula..

      Ștergere
  2. Hey, Aura ai vazut in Dm ca sunt la oferta si produsele LeeStafford? Eu la un fixativ de-al lor am ramas cu gandul, macar asa ma consolez ca nu avem Ellnet! Si ce-mi mai face cu ochiul sunt produsele Palmer's si de ele am auzit numai de bine! Stii cumva pana cand dureaza ofertele acestea? Pupici. R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. habar n-aveam, chiar n-am prea vazut produse LeeStafford la DM-ul la care ma duc eu, ar trebui sa mai incerc si pe la altele.
      Si eu mi-as lua macar un balsam de buze Palmer's, la lotiuni am interdictie momentan :p
      Din cate stiu, promotiile care sunt acum vor dura toata luna septembrie. Sau cel putin asa am vazut la ei pe site, catalogul se numeste "catalog septembrie", mai demult nu era asa, dar acum cred ca au schimbat si ofertele dureaza cate o luna.

      Ștergere
  3. vai, vai, ce pret bun ai prins la masca de fata. de cand visez si eu la ea, de abia astept sa mai termin sa pot sa mi-o cumpar si eu:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, pai eu abia asteptam sa bage vivanatura in DM, pt ca stiam ca o sa vina vremea si o sa intre si ele la oferta. Astept oferta la produsele de par Vivanatura, o sa sar instant pe ele!

      Ștergere
  4. Salutare! Oferta din DM trebuia sa tina pana ieri. Scrie f mic undeva in sau e langa catalog ca e pana pe 24.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi de info. Asta pe de o parte e o veste rea, pe de o parte una buna: inseamna ca au bagat alte oferte noi (adica din anumite puncte de vedere si asta tot o veste rea este :-)) )

      Ștergere
  5. ce gel de dus e ala si eu nu l-am vazut pe rafturi?? :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)) abia in ziua in care l-am luat l-am vazut si eu prima data. E nou-nout, de cateva zile. :-D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...