miercuri, 14 noiembrie 2012

Prima impresie - cremă de păr cu extracte naturale şi petrol de la Vivanatura -mini-size-


Vivanatura e firma mea preferată, folosesc de la ei: cremă de faţă, mască de faţă, demachiant şi am folosit şamponul, pastele de dinţi, crema pentru sâni şi absolut toate mi se par foarte, foarte bune. Pe deasupra sunt şi accesibile ca preţ şi în proporţie de 95-100% naturale.
Însă crema cu petrol pare a fi produsul lor vedetă şi chiar era timpul să o încerc şi eu. :-)
Mi-am luat varianta mini - la 75 ml, ca să-mi fac o idee înainte de a-mi cumpăra varianta mare, dar din păcate n-am putut să-mi fac o părere prea clară şi asta deoarece crema mi-a ajuns pentru o singură aplicare.  Şi eu n-am un păr des. Dacă 75 ml mi-au ajuns doar pentru o aplicare, atunci varianta mare la 250 ml mi-ar ajunge doar de vreo 3 ori(maxim 4, dacă aplic cu zgârcenie).
Deci chiar dacă preţul său e 22 lei/250 ml, până la urmă nu ştiu dacă e un produs chiar atât de ieftin, din moment ce îţi ajunge doar de vreo 3 ori. Am auzit că unele fete o folosesc doar la rădăcini şi astfel le ajunge mai mult, dar eu am vrut să o folosesc aşa cum scrie în instrucţiuni(atât la rădăcini, cât şi pe lungime).
Oricum, toate produsele pe care le-am avut de la Vivanatura s-au consumat foarte repede(mai puţin crema şi masca de faţă-dar asta doar fiindcă din ele se foloseşte o cantitate mică la aplicare)
Varianta la 75 ml a costat 8 lei.
Mirosul de petrol nu m-a deranjat deloc(nu sunt sensibilă la mirosuri), l-am simţit mai puternic abia când am clătit crema, dar nu mi s-a părut foarte puternic sau neplăcut. În schimb, a rămas puţin miros pe păr chiar şi după ce l-am uscat şi am folosit şampon+balsam, chestie care nu mă deranjează foarte tare, dar nici nu-mi place la nebunie :P .
Am lăsat crema 40-45 minute pe păr şi după ce am clătit-o şi m-am uscat am observat: un păr ceva mai lucios, pot să spun fortificat, cu un aspect mai sănătos, ba chiar părea şi puţin mai des. La periere părul a cazut cam ca de obicei, deci o singură aplicare categoric nu e de ajuns pentru o impresie generală.
Deci dacă vreţi chiar şi doar să testaţi această cremă, luaţi direct varianta mare, aceasta la 75 ml e mai mult pentru călătorii, după ce deja te-ai obişnuit cu produsul, căci nu e suficientă pentru a-ţi da seama ce efecte are.
Ingredientele(click pe poză ca să o faceţi mare):




3 comentarii:

  1. Am si eu aceasta crema, in varianta big size ca sa zic asa :)) si este adevarat ca nu iti ajunge si pe lungime, dar ei spun asta pe ambalaj intocmai ca sa se termine si sa o cumperi iar si iar. Eu o folosesc doar la radacini pentru ca poti regenera radacina mult mai puternic si mai eficient decat firul de par pe lungime. Nici nu cred ca are efect pe lungime, nu inchide cuticula firului de par precum fac mastile special create pentru asta. Deci sfatul meu este, daca ti-o cumperi, da-te doar la radacina. Eu m-am dat de nu stiu cate ori si mai am o groaza de produs. Pupy

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ai dreptate, ce ticalosi :)) Iar eu am vrut sa ascult de ei.;))
    Asa chiar merita sa o cumperi, altfel nu prea.
    Mie oricum imi place ca pe lungime mi l-a facut mai lucios, dar ar trebui sa o aplic doar la radacina, sa vad care ar fi diferenta, de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat-o si eu de vreo ori si mi s-a parut mult mai buna pentru lungimea parului (il face matasos si lucios). Pentru regenerare folosesc lotiunea cu petrol de la Gerovital si samponul regenerant -fac echipa foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...