duminică, 9 iunie 2013

Balea Oil Repair balsam pentru păr degradat

Prin blogosferă părerile despre șampoanele și balsamurile Balea sunt împărțite. În ce ne privește pe mine și pe părul meu, acesta este unul dintre cele mai bune balsamuri de păr pe care le-am avut! Nu-l detronează pe Matrix Repair, dar mi-a plăcut mult mai mult decât label.m daily shine, de exemplu.

Dar evident, nu face tot ce promite pe etichetă, pentru că promite foarte multe: îngrijire intensivă, recunoaște  și repară părul degradat (e deja de notorietate că cei de la DM par a folosi Google Translate :)) ), sigilează împotriva dăunării, efect antistatic, pieptănare mai ușoară, reparare în profunzime a structurii părului: după numai 2 utilizări, până la 94%  mai puțin păr degradat.

Ok, partea cu până la 94%  mai puțin păr degradat e clar exagerată, la fel și partea cu repararea în profunzime. Dar oricum eu nu asta caut la un balsam de păr, pentru asta am măști și tratamente.
La un balsam caut în primul rând să-mi ofere o pieptănare mai ușoară, efect antistatic, hidratare și netezire pentru vârfuri. Iar Balea Oil Repair îndeplinește toate aceste condiții și nu are silicon.
Acționează foarte repede, cam un minut, dar eu îl las măcar vreo 3. La final, părul meu e mai moale și mai cuminte, vârfurile se așează mai frumos. Dacă mai adaug și faptul că vârfurile mele sunt odios de distruse, pot să spun că balsamul ăsta e un fel de erou.

Prețul său este de doar 8 lei (200 ml, ajunge cam o lună cu spălări aproape zilnice, aplicat în cantitate generoasă ) Eu una sunt convinsă ca nu avem cum să găsim ceva la fel de bun la un asemenea preț. Balsamul clar nu se comportă ca unul de 8 lei, ci ca unul de vreo 28 :)) Eu sunt tare încântată și când se termină îl recumpăr ori pe ăsta, ori altul, tot de la Balea, poate mai descopăr ceva. Nu sunt genul care să investească în balsamuri de păr, pentru că nu am așteptări mari de la ele, cum am spus, pentru nevoile serioase ale părului exsistă măști și tratamente.
Nu știu, însă, cum se comportă pe un păr normal, având în vedere că se adresează celui degradat, cel puțin pentru un par fin cred că e prea mult, prea hidratant.
Mai jos o listă cu ingredientele, pe care le-am căutat și eu în dicționar. Le-am colorat cu verde pe cele care sunt marcate cu BEST, cu mov pe cele care sunt marcate cu GOOD și cu roșu pe cele care sunt marcate cu POOR. Eu zic că e bine pentru 8 lei :-)

glycerin, cetearyl alcohol, isopropyl palmitate, behentrimonium chloride, argania spinosa oil, parfum panthenol, isopropyl alcohol, sodium benzoate, hydrolyzed wheat protein, potassium sorbate, citric acid

    

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. mie nu, dar eu il am uscat si degradat, nimic nu imi lasa parul foarte moale. Il lasa mai moale, dar nu foarte.

      Ștergere
    2. Bine,pt ca eu am parul si asa prea moale,dar totusi am nevoie de un balsam:D E aiurea,nu?:))

      Ștergere
    3. asa eram si eu inainte sa mi-l decolorez si sa se degradeze. Daca il vrei mai aspru, degradeaza-ti-l si tu :))))))
      Il poti incerca tot de la Balea pe cel pentru volum, e din aceeasi gama si e pentru parul moale si fin

      Ștergere
  2. Data viitoare cand ajung in DM il pun in cos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, chiar am vazut prada ta din DM, cred ca sunt bune si alea de par pe care ti le-ai luat tu, sa scrii review la ele :D

      Ștergere
  3. Am varianta pentru par blond, este ok dar nu impresionant. Cel mai bun balsam folosit de mine a fost Joico.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca m-ai facut curioasa in privinta acestui balsam. Eu folosesc momentan de la Dove cu ulei de argan pentru ca am parul decolorat si vopsit si mi se pare foarte buna. Sunt curioasa cum va fi si cu cel de la Balea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Incearca si uleiul de par din aceeasi gama, eu am fost foarte multumita. Am facut un review la el, poti sa tragi cu ochiul http://deandreea.wordpress.com/ :-D

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult balsamul si mie, il folosesc de fiecare data si l-am si recumparat de doua ori pana acum. Imi place mult cum imi lasa parul si cum miroare :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...