joi, 28 martie 2013

Ceaiuri și altele...

Merry Christmas, fetelor! :)) Cel puțin asta e senzația mea din ultimele zile, când mă uit pe fereastră.
Vreau să vă arăt ce mi-am mai cumpărat, pentru că și mie îmi place foarte mult să citesc genul ăsta de postări pe alte bloguri:
 
Și acum, pe rând:
Pastilele cu Omega3. E deja a doua cutie din DM, înainte am avut de la Hofigal și de la Parapharm. Iau Omega 3 de la jumătatea lunii decembrie și de vreo două săptămâni am început să simt cu adevărat efectele, de unde am tras concluzia că cele din DM mi se potrivesc de minune, așa că le-am luat tot pe astea. O cutie costă 12,80 lei și ajunge o lună. Nu știu cât o fi efect placebo și cât nu, dar eu am observat că mă pot concentra mai bine și că pielea mea e mai fermă, mai elastică , unghiile îmi sunt mai tari și că mă simt mai bine în general.

Urmează o solniță foarte cute. Aici vă povesteam despre o rețetă de șampon uscat homemade și am cumpărat solnița pentru a-l ține în ea, să-l pot aplica mai ușor. Am luat-o din Cora Sun Plaza, a fost 3,9 lei. Era și cu model de cap de văcuță, dar mi-a plăcut mai mult asta:
Ceaiurile... Twinings este până în prezent marca mea favorită de ceaiuri. Cel din poză e un ceai revitalizant, care conține: rooiboos, guarana, cola nut, cinnamon, ginger, încă câteva și cafeină. Îl beau dimineața, pentru că nu beau cafea și de ceaiuri negre m-am săturat. Pot să spun că e într-adevăr revitalizant și se simte foarte pregnant ghimbirul, adică e picant, iar restul se simt mai vag. Oricum, mie îmi place mult. A fost vreo 16 lei.
Și descoperirea zilei... ceaiul cu vișine și rom de la Celmar. Despre acesta citisem pe mai multe bloguri că e bun. Eu beau ceaiuri doar de nevoie(ceai negru în loc de cafea sau ceai gastric calmant etc.) și nu prea îmi plac ceaiurile cu arome, mi se pare că au gust de apă caldă îndulcită(mai ales ceaiurile Fares, pe care le detest). Dar ăsta de la Celmar îmi place, chiar acum beau prima cană. Miroase puternic a vișine și are un gust intens. Din păcate, nici eu nu simt aroma de rom, doar dacă mă concentrez :)). Oricum e un ceai foarte bun. A costat 6,77 lei. Am văzut la Celmar și ceai de vișine simplu, cu 2 lei și ceva și am avut de la ei și ceai negru (e bun și acela)
La ambele ceaiuri îmi place mult că fiecare pliculeț e ambalat individual (la Twinings așa sunt cam toate).

Cam atât din ultimele zile, o iarnă fericită mai departe vă doresc! ;))

marți, 26 martie 2013

Tratament leave-in cu ulei de argan Avon

Știu că de mult sunt pline blogurile de review-uri, în mod special cu laude, la acest tratament, dar e un alt produs care a ajuns la mine cu întârziere. Și în plus, eu n-am chiar atât de multe laude pentru el..
În primul rând, cred că e mult spus "tratament " . E mai mult un produs care disciplinează vârfurile, descurcă părul, dar atât.
Eu îl aplic pe părul uscat cu prosopul(adică semi-ud), după care mă usuc normal. Are 30 ml, dar ajunge mai multe luni, o picătură sau două fiind suficiente pentru o aplicare. Eu aplic doar o picătură și dau doar pe vârfuri, câțiva cm, nu și pe lungime. L-am aplicat de câteva ori și pe lungime și la scurt timp după ce mi-am uscat părul, a început să se despartă în șuvițe, să pară gras. Dar am observat atunci când l-am aplicat pe lungime că descurcă părul fantastic de bine!  La rădăcină nici nu mi-a dat prin cap să-l aplic, doamne-ferește, cred că pe părul meu ar fi horror.
Pentru vârfuri e foarte bun, le ordonează, le întinde, cred că acoperă și faptul că sunt despicate, deci sunt foarte mulțumită de aspectul pe care îl dă vârfurilor (dar care, din păcate, cred că se datorează siliconilor din compoziție).

În ce privește arganul... cred că știți ce scumpă e o sticluță de ulei de argan, e limpede cam cât ulei de argan are acest "tratament" în compoziție. Din nou, trebuie să spun că nu-mi place deloc practica asta a anumitor firme, și anume: dacă un șampon, cremă are chiar și ca ultim ingredient miere, ulei de cocos sau mai știu eu ce, automat produsul respectiv se numește șampon cu miere, cremă cu cocos, respectivele ingrediente fiind, de fapt, într-o cantitate foarte mică în produs, dar completate cu parfum sau altele :)) Mă simt luată drept fraieră când văd așa ceva.
Așa și cu acesta. Văd că predomină crambe abysinnica seed oil...
Tot căutând pe net să-mi dau seama ce anume e acest crambe abysinnica seed oil,  aflu că ar proveni de la o plantă din Africa,  și că într-adevăr are multe calități. Dar în fine, dacă tot e la modă uleiul de argan, punem și noi două picături și o cutie albastră, care să ne ducă cu gândul la vestitul Moroccanoil și gata marketingul...
Miroase frumos, e mirosul specific gamei Advance Tehniques. Nu face față părului deteriorat deloc, e prea puțin hidratant și repet, e mult, mult spus "tratament". E pur și simplu un ulei de păr, care aranjează vârfurile foarte frumos. Nu o să-l mai cumpăr.
Prețul său variază, în general e 20 lei la ofertă.

sâmbătă, 23 martie 2013

legendary day

Astăzi este o zi specială. Azi, la vârsta de aproape 23 ani, mi-am cumpărat primul meu ruj! :-)
E de la Avon, din gama Luxe, iar nuanța se numește Nude Slip, deja vestită prin blogosferă. 
Doamna de la standul Avon, când am întrebat-o dacă are acest ruj, a scos cutia cu toate rujurile Luxe, l-a ales pe acesta, mi l-a arătat și a spus:
"Aici e! Pe dumneavoastră vă aștepta." Da, doamnă, sunt sigură că pe mine mă aștepta, și eu l-am așteptat toată viața pe el.
Mulțumesc Avon că ai scos un ruj atât de frumos, încât n-am putut să nu-l cumpăr, eu, care nu sunt deloc, dar deloc atrasă de rujuri. E un nude minunat
În actuala campanie Avon se găsește la prețul promoțional de 19 lei.

P.S.: treceți cu vedere romantismul meu exacerbat :))

joi, 21 martie 2013

Șamponul cu banane The Body Shop

Am vrut neapărat să bifez și un șampon de la The Body Shop în lista mea de șampoane testate, mereu am fost curioasă dacă o fi ceva de capul lor. L-am ales pe cel cu banane, pentru că avea multe review-uri pozitive prin străinătate și un preț accesibil - 22 lei - n-o să-mi pară rău dacă nu-mi place, m-am gândit (între timp, am văzut pe site că l-au scumpit la 37 lei).
M-a uimit cât de greu se consumă, pe mine mă ține cel mult o lună un șampon, dar pe ăsta l-am folosit o lună și încă mai am mai mult de un sfert în el(cu două șamponări o dată la două zile). Asta pentru că e nevoie de o cantitate mică și face multă spumă.

Efectele: deși de la început am fost încântată, am ajuns în cele din urmă la concluzia că nu e un șampon potrivit părului gras.
Părul se așează frumos, rămâne mătăsos, nu e problemă dacă nu aplici balsam, se descurcă și rămâne ușor. Dar prinicipala sa calitate este aceea că dă o strălucire foarte, foarte frumoasă părului. Una naturală, sănătoasă. Acum un an, căutam cu disperare șampoane care să-mi facă părul să strălucească și nu găseam, iată că am găsit când nu mai căutam. ;))
Sticla e dintr-un plastic foarte tare, iar cum șamponul e dens, devine foarte enervant, trebuie să o scuturi și să o strângi tare până când iese șamponul (printr-un orificiu cam mic). Are consistența unui piure de banane, e foarte galben și miroase a banane, dar mirosul nu rămâne deloc în păr.
Deși are multe calități, nu face față părului deteriorat sau foarte uscat - cel puțin așa am observat pe porțiunea mea de păr deteriorat, care rămânea destul de rebel după utilizare.
Mai degrabă e un șampon pentru un păr normal, fără capricii. Mie mi-a plăcut oricum, dar când am văzut că începe să îmi îngrașe tare părul și nici măcar nu hidratează îndeajuns porțiunea deteriorată, am renunțat la el.

Ingredientele nu sunt trecute niciunde pe ambalaj, dar le-am găsit pe siteul The body shop:

Water (Solvent/Diluent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Musa Paradisica (Banana) Fruit (Emollient/Lubricant), Glyceryl Hydroxystearate (Emollient), Lauramide DEA (Surfactant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Phenoxyethanol (Preservative), Benzyl Alcohol (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Panthenol (Skin/Hair Conditioning Agent), Polyquaternium-7 (Hair Conditioner), Stearic Acid (Emulsifier), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Methylparaben (Preservative), Fragrance (Fragrance), Citric Acid (pH Adjuster), Disodium EDTA (Chelating Agent), Butylparaben (Preservative), Ethylparaben (Preservative), Isobutylparaben (Preservative), Propylparaben (Preservative), Ascorbic Acid (Antioxidant), Yellow 5 (Colour), Red 4 (Colour).

miercuri, 20 martie 2013

Alte prostioare din DM

Da, am intrat din nou în acest cimitir al portofelului meu, denumit DM... :D Mi-a plăcut mult că am nimerit dimineața, magazinul era destul de gol și am avut timp să mă uit pe îndelete la produse, nu ca alte dăți, când abia puteam trece cu coșul.

Iată ce mi-am luat:
Gelul de duș Vidal White Musk - l-am căutat mult în urmă cu câțiva ani și nu-l găseam niciunde, mirosul de mosc alb e preferatul meu. Miroase frumos, dar după atâtea geluri cu ciocolată și tot felul de delicatese, mirosul acestui gel mi se pare un pic sintetic, poate trebuie să mă obișnuiesc cu el. La ofertă a fost 11 lei, redus de la vreo 14 (400 ml)
Pudra So clear anti-blemish de la Miss Sporty, se găsește într-o singură nuanță(transparentă cică). Am luat-o pentru că mai am mici probleme cu roșeața din când în când și m-am gândit că această pudră mă poate ajuta. Având în vedere că e din categoria produselor  ieftine... rămâne de văzut ce poate. A fost vreo 17 lei
Miss Sporty So Energetic fond de ten - ăsta e categoric un BB cream, îmi pare rău că cei de la Miss Sporty nu și-au dat seama :)) Stătea el acolo pe raft și se dădea mare că șterge urmele de oboseală și dă tenului strălucire, iar eu l-am crezut... Într-adevăr, pentru 14,99 lei, dă tenului strălucire(și nu are sclipici prin el, ca altele) și pare mai odihnit, dar acoperirea e una mică, seamănă cu BB cream-ul Garnier, doar că ăsta e mai soft, parcă mai bun(dar din păcate, la fel de parfumat). Nu pot să nu observ încă o dată ce nuanțe dubioase au la Miss Sporty. După ce că au doar câte 3, sunt ba galbene, ba primele două seamănă între ele și ultima e foarte închisă și tot așa, un mister total. 
Peeling 2 în 1 Balea - conține acid salicilic și zinc, eliberează porii astupați. Sună perfect, dar experiența mea cu reclamele îmi spune că nu e adevărat :)) Să facă doar jumate din ce promite, ar fi bine. Și pe ambalaj în dreapta sus ne arată o imagine sugestivă și profi cum eliberează porii, da, da, sigur că da, o să-mi facă tenul ca al lui Albă-ca-Zăpada ... :)) . Preț: 9,9 lei.

Mâine ar trebui să apară la ei pe site noul catalog cu oferte, abia aștept. :) Ați mai descoperit ceva pe la DM?

luni, 18 martie 2013

Am primit setul Matrix!

Joi am câștigat acest set și azi(luni) deja m-a sunat curierul :D Am fost foarte bucuroasă să văd că dintre cele două seturi am primit setul Repair, pentru părul degradat, căci e exact ce am nevoie acum. Am folosit deja produsele și prima impresie e mai mult decât bună, sunt foarte încântată de ele, urmează review după ce o să le termin. 


Vreau să vă spun ceva amuzant despre curier. M-a sunat înainte să ajungă, iar eu i-am zis să mă sune și când ajunge la adresă, să cobor eu după colet, pentru că locuiesc într-o vilă cu apartamente, nu avem interfon, iar ușa de jos se închide cu cheia.
Era deosebit de respectuos la telefon, am rămas chiar surprinsă. M-a sunat, am coborât și mă tot uitam după vreo mașină de la firma de curierat, nimic...
La un moment dat văd undeva într-un colț un bărbat care avea lângă el o plasă de rafie de la Mega Image, niște plase de la Real și stătea rezemat de zidul unei clădiri. El era curierul :)) Nu avea mașină, nimic. Înainte să-mi dea pachetul mi l-a căutat prin plase, din care săreau tot felul de pungi și pungulițe :)) În timp ce semnam alea mă întrebam unde naiba îi e mașina și dacă o fi venit cu tramvaiul sau cu metroul. Nu m-a deranjat deloc, vă dați seama, coletul era în stare perfectă, dar scena a fost amuzantă.
Anyway, cel mai boem curier pe care l-am văzut. :))

duminică, 17 martie 2013

DIY Șampon uscat homemade

Hello ladies! Tot hoinărind pe internet, am dat de tot felul de rețete de șampon uscat, am testat mai multe dintre ele și în cele din urmă cred că am ajuns la cea mai bună combinație, pe care o să v-o prezint și vouă.
Am încercat asta pentru că sunt sătulă de șampoanele uscate tip spray, care se termină așa de repede, având în vedere că părul meu e nerușinat și scandalos de gras.
Rețeta este: amidon alimentar, bicarbonat de sodiu și praf de copt.(atenție: dacă puneți doar bicarbonat de sodiu+amidon = eșec)
Așa că am luat o cutie cu amidon(2,6 lei), un pliculeț de bicarbonat(0,60 bani) și unul de praf de copt. Am pus într-un recipient cam o lingură praf de copt, una de bicarbonat și jumătate (sau puțin peste) de lingură de amidon. Bineînțeles, se poate pune mai mult, dar eu zic că la început să puneți doar atât, pentru testare. Am scuturat bine recipientul și apoi am trecut la aplicat (știu că părul meu pare nespălat de 3 ani, dar nu, așa arată el a doua zi după ce mă spăl pe cap).
before                              after
În poză se observă o oarecare diferență, dar în realitate credeți-mă că se vede la fel ca șamponul uscat de la Balea. Absoarbe sebumul și dă volum părului (poate chiar mai mult decât șamponul uscat tip spray). Diferența constă în cum se simte părul... Din păcate, la rădăcini se simte puțin mai îmbâcsit ca în cazul șamponului Balea, ca și cum ai stat în bucătărie și ai făcut cozonaci, iar acum ai făină în cap. :D De mirosit, nu miroase a nimic(am citit undeva că pentru miros se poate amesteca cu esență de lavandă sau de altceva, dar n-am încercat).
În legătură cu recipientul:  e foarte bună o solniță/cutie în care ați avut înainte sare/piper/zahăr, ca să vă facă aplicarea mai ușoară. Eu la început îmi turnam pe degete și apoi pe scalp, m-am chinuit o grămadă. Ah, și da, bineînțeles, se toarnă pe păr și apoi se freacă. Asta e tot. Nu e nevoie să ștergeți cu un prosop, pentru că nu lasă părul așa alb ca șampoanele uscate cu care ne-am obișnuit. Doar trebuie să frecăm bine până se absoarbe. :)
Mențiune: amidonul să fie mereu într-o cantitate ceva mai mică decât celelalte două ingrediente. Pentru că e cel mai prăfos, iar în cantități mai mari, albește tare părul, e foarte vizibil(am văzut pe pielea mea).

Nu mă înțelegeți greșit, nu vreau să spun că e mai bun ca un șampon uscat din comerț. Dar nici nu e departe in ce privește efectele. Merită să încercați rețeta, investiția e de doar 3,5 lei, iar dacă se întâmplă să aveți deja în casă ingredientele, nu mai stați pe gânduri. Util mai ales celor care nu au DM în oraș. :).

LE: eu îl țin într-o solniță simpatică pe care am luat-o din cora:

joi, 14 martie 2013

Happy day

Astazi când m-am trezit, am deschis laptopul și imediat mi s-a pus un zâmbet mareee pe față... pentru că pentru prima dată am câștigat la un giveaway, pe blogul A beauty tale și nu orice, ci unul din cele doua seturi Matrix!!!

Abia aștept să îl am <3

miercuri, 13 martie 2013

DIY: Laminarea părului cu gelatină (pe păr fin și gras la rădăcină)

Detaliile despre laminarea părului acasă, le găsiți aici, de unde am luat și eu ideea și am pus-o în practică. Sunt acolo multe păreri ale fetelor încântate și niște poze mai mult decât grăitoare.
Și acum o să vă zic cum am făcut eu și cum nu mi-a ieșit mare lucru...
Am respectat toți pașii: gelatina amestecată cu apă, cana pusă în apă caldă și așteptat până se dizolvă gelatina...
                                   
Apoi urma pasul în care trebuia să o amestec cu un balsam sau o mască (un hidratant puternic, pentru că gelatina usucă părul, din câte am înțeles). Eu am amestecat cu masca Midollo&Placenta și cred că asta a fost greșeala mea... pur și simplu nu cred că s-a potrivit.
Am lăsat-o 40 minute cu părul învelit în celofan și într-un prosop(înainte să-l înfășor în prosop, am și uscat vreo 6 minute cu phoenul, așa știam că va da rezultate mai bune.)

Rezultatul: un păr ceva mai strălucitor, pare VAG mai des, dar nici vorbă să stea drept sau cuminte. Tot zburlit e la vârfuri și în plus, pentru prima dată după multe luni, se electrizează! Nu am înțeles de unde până unde, dar e foarte posibil ca masca Midollo să fi fost greșeala(comparând și cu rezultatele pe care le are aplicată individual).
Încă ceva: nu mi se pare un tratament potrivit pentru părul fin și gras. Mie îmi pare rău că am aplicat și la rădăcini. Dacă vă știți ca mine: cu părul fin și gras la rădăcină și dubios de uscat în rest, aplicați doar pe porțiunea cu parul uscat sau aplicați peste tot, dar nu insistați la rădăcini.
Deci ori am dat greș cu gelatina, ori aveam așteptări prea mari de la ea, voi mai încerca peste o lună să o amestec cu un alt balsam. Până atunci, mă întorc la tratamentul leave-in de la Avon.

LE: din ce am auzit de la alte fete, unele au avut aceleași rezultate ca mine, deci nu cred că am greșit amestecând cu masca Midollo, ci se pare că pe un anume tip de păr nu merge.

vineri, 8 martie 2013

Vopseaua BES

A sosit momentul să vorbesc și despre vopseaua mea de păr preferată(mă refer la calitate-preț). Chiar dacă nu am poze să vă arăt cum a ieșit(m-am chinuit din nou o grămadă, dar nu iese în poză nuanța nicicum: ba e prea roșie, ba prea închisă și nu se mai înțelege nimic etc), o să vă laud puțin această vopsea, căci m-am mai vopsit de multe ori cu BES și de fiecare dată s-a comportat la fel.
Nuanța mea a fost 646, un fel de arămiu mai închis, și ca întotdeauna, culoarea mi-a ieșit foarte apropiată de cea din catalog. Mai jos puteți vedea o poză cu o parte din catalogul BES(nuanța mea a ieșit închisă în poză, în realitate e mai degrabă ca cea de sub ea: 743). Toate nuanțele sunt puțin diferite în realitate, vă arăt poza doar de orientare(dați click pe ea, ca s-o vedeți mai mare).
Vopseaua are o cantitate dublă față de vopselele obișnuite(100 ml) și mi-a fost mai mult decât suficientă, un sfert din ea am aplicat doar așa ca să n-o arunc, căci deja acoperisem tot.
Se prepară așa cum știm: se amestecă cele două componente.
După ce am omogenizat amestecul, eu am adăugat și trei picături din tratamentul leave-in cu ulei de argan de la Avon. Pentru că știam că asta scrie și pe instrucțiunile celui de la Moroccanoil și mai citisem pe undeva că se poate adăuga și puțin ulei de ricin, așa că am zis că pot să încerc și cu cel de la Avon. Și bine am făcut, mi-a lăsat părul mai mătăsos și parcă mai strălucitor.
M-am uitat puțin sceptică la culoarea amestecului, dar după ce l-am aplicat pe păr, a început să devină un roșcat în toată regula.
Un sfat de care eu am ținut cont pentru prima dată și care a fost foarte util: acela de a aplica vopseaua pe rădăcini și la 2-3 cm de la rădăcini, doar după vreo 15-20 minute. Astfel, la final nu a mai fost un contrast așa mare între nuanța de la rădăcini și restul, ca de obicei(la mine mereu la rădăcini iese mai deschisă sau mai vie orice culoare.)
În total am lăsat-o cam 35-40 minute. Când am clătit-o am stat o grămadă, curgea și curgea și apa nu mai rămânea odată curată, de am crezut că n-a mai rămas nimic în părul meu.
Dar în afară de asta, totul a ieșit cum nu se poate mai bine: uniform, frumos. E drept că mi-a lăsat un pic degradat părul, dar eu oricum îl aveam cam varză de la decolorări și atâtea vopsiri(noroc că îl umplu de produse și arată și el a păr uman :-)) ).
Cel mai mare dezavantaj este că nu e o vopsea prea accesibilă(a trebuit să mă duc până în SIR după ea). Costă 20 lei și e mult mai bună decât vopselele L'Oreal care se găsesc în magazine la prețuri aproape duble, iar BES are o gamă mult mai variată de nuanțe.
Din păcate, de când mi-am stricat nuanța cu Palette Color&Gloss(vopsea pe care o blestem de câte ori am ocazia), mă vopsesc doar cu nuanțe medii, nu așa de deschise cum mi-aș dori, fiindcă n-ar ieși nimic.
Apropo, am intrat și în cora și la Profihair Shop am văzut reduceri de până la 70% . N-am stat mult, că în magazin nu mai era nimeni, iar vânzătoarele mă enervau cu privirea insistentă, dar am văzut multe produse reduse, la prețuri destul de accesibile, merită să intrați dacă treceți pe acolo(au magazin și în Afi la etaj)

vineri, 1 martie 2013

Chestii bune din DM


DM este magazinul din care nu poți ieși cu mâna goală. Degeaba îți spui că intri doar să te uiți, nu funcționează niciodată. Eu ar trebui să rog pe cineva să-mi restricționeze accesul în DM, pentru că intru o dată la câteva zile pentru un singur produs și ies cu câte 5.
"Intrusele" din poză sunt dischetele demachiante, care nu sunt din DM, ci din Mega Image. Se pare că le-au schimbat ambalajul, dar nu numai, pentru că dacă celelalte îmi plăceau, astea sunt de foarte proastă calitate și nu le-aș recomanda nimănui. Materialul lor e foarte prost, nu sunt fine, iar atunci când m-am demachiat cu un demachiant cremos, am simțit cum iese demachiantul pe partea cealalta și mi-am umezit degetele :|  Au fost 3,49 lei, dar ultima dată când le-am luat.

Și acum, să trecem la DM...

Rimelul Lash All in 1 Millionaire de la Miss Sporty - contrar numelui, care te duce cu gândul la niște mega-gene, e un rimel de zi obișnuit, discret, perfect de mers la facultate. Nu se întinde, nu se strânge, arată natural. Deși doream altceva, a ajuns să îmi placă. A fost vreo 14 lei.
Gelul de duș Sweet Wonderland și deodorantul Sweet Wonderland - gelul de duș e MORTAL. Miroase a budincă de ciocolată sau ciocolată caldă cu caramel, absolut delicios, îmi torn o grămadă când fac duș, îi ador mirosul. Deodorantul miroase și el a ciocolată, dar nu are chiar același miros ca gelul. Am și balsamul de buze și am observat că balsamul de buze și deodorantul miros la fel, frumos , a ciocolată, dar gelul de duș e the best.
Deodorantul Bourjois - e ofertă acum în DM la anumite geluri de duș și deodorante Bourjois(nu la cele clasice, pe care le știm, ci la unele pe care eu nu le-am mai văzut până acum, cred că sunt noi). Și gelurile și deodorantele costă doar 6 lei. Geluri mai erau multe, dar am luat penultimul deodorant de pe raft și nu mă miră. Pentru că miroase superb, seamănă cu un parfum scump, dar nu-mi vine în minte care. Și are și 200 ml(față de 150 cât are cel de la Balea). 6 lei - un adevărat chilipir.

Și pastilele cu Omega3, sunt 60 și se iau câte 2 pe zi, deci o să-mi ajungă o lună. Au costat în jur de 12 lei.

Am mai văzut ofertă la vopselele de păr Syoss(11 lei) și la multe altele, deci dacă țineți la portmoneul vostru, nu intrați luna asta în DM. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...