luni, 21 ianuarie 2013

Gerocossen Capilar+ Șampon tratament împotriva căderii părului


Ultima dată când am avut un șampon împotriva căderii părului, a fost acum vreun an: Klorane cu chinină, care nu m-a ajutat deloc. 
De atunci n-am mai luat alte șampoane pentru problema asta, căci nu mai credeam în ele, dar și pentru că oricum aveam o grămadă de alte probleme cu părul, iar căderea lui o tratam cu pastile. Dar cum sunt tentată să dau șanse produselor românești, am încercat și acest șampon, pe care nu știu de ce l-am asociat de la început cu Klorane cu chinină(poate pentru că are și chinină).
săptămâni l-am folosit fără niciun rezultat, iar apoi s-a terminat. După a treia săptămână mă apucase disperarea și am început să folosesc și tinctură de ardei iute, iar căderea s-a ameliorat puțin. Însă odată n-am aplicat tinctura și când m-am spălat pe cap, aproape am înfundat iar scurgerea, deci șamponul nu a contribuit.

De pe eticheta aflăm că efectele sale s-ar datora următoarelor: chinină, acid oleanolic, ginseng, apigenin și biotinoyil tripetide-1. Ultimele două nu știu ce sunt, dar cum ziceam, oricum nu mi-au ajutat.

Șamponul e destul de lichid, are 275 ml și mi-a ajuns o lună, cu spălări pe cap o dată la două zile, de fiecare dată cu două șamponări(îl masam și uneori îl lăsam și câte 5 minute pe cap).
Ceea ce mi-a plăcut a fost că șamponul lasă părul frumos și strălucitor, nu îl îngrașă. Nu dă volum părului, dar nici nu-l lipește de cap.

Concluzie: dacă vă confruntați cu o cădere masivă a părului sau dacă vă doriți rezultate ceva mai rapide, nu vă recomand acest șampon. Nu lasă părul mai puternic, nu cade mai puțin păr. 
Știu că pentru rezultate optime trebuia să-l folosesc împreună cu loțiunea din aceeași gamă, dar după o lună eu mă așteptam să văd măcar un efect, fie el cât de mic
Dacă vreți să-l încercați, mai bine încercați întreaga gamă(șamponul, loțiunea și fiolele). Șamponul singur mai degrabă poate fi eventual un bun șampon de întreținere sau dacă vă cad doar câteva fire și vreți să îl folosiți preventiv. Pe mine m-a dezamăgit și oricum n-aș cumpăra întreaga gamă.
Șamponul se găsește prin Plafare la prețul de 12-13 lei, dar l-am văzut și în cora sau DM(cu 17 lei - ca de obicei, în DM prețuri umflate)

Ingredientele:

5 comentarii:

  1. Chir eram curioasa cum este. Am avut si eu cateva mostre cu el, dar de lene nu le-am folosit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate tie ti s-ar potrivi, dar oricum din cateva mostre ar fi mai greu sa-ti dai seama ce poate. Eu spun ca n-ai pierdut nimic ;))

      Ștergere
  2. Nu stiu daca ti-am mai zis, dar eu m-am inteles bine cu lotiunea cu petrol de la Gerovital si samponul regenerant. Poate o sa ai rezultate mai bine cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, păi parcă am tot citit despre loțiunea aia, am avut-o și eu mai de mult dar nu mai știu ce și cum. Poate o s-o iau din nou, până acum mi-era teamă să nu-mi îngrașe părul.

      Ștergere
  3. va recomand sa incercati remediul naturist fabricat de domnul Ambrau Dorel in Bihor, manual, il gasiti aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1280&denumire=Remediu_Naturist_impotriva_Caderii_Parului_Contra_Matretii_500ml cu incredere!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...